Fagernes IL har fått hele 20.000 kroner i gave fra Seniorgjengen, fordelt på 10.000 kroner til svømmegruppa og 10.000 kroner til fotballgruppa. Det er et ekstremt kjærkomment bidrag til aktivitet i grupper i fremgang.

Lars Richard(foran t.v.) og Tony (foran t.h.) tok i mot 10.000 kroner til henholdsvis svømmegruppa og fotballgruppa. Bak ser vi 13 representanter fra seniorgjengen.

Seniorgjengen på Blåbærmyra er en avgjørende del for gjennomføring av arrangement i Valdres, og bidrar blant annet på Beitosprint, World Cup, Rakfiskfestival, seriekamper for Valdres FK og er med på vårrusken av Blåbærmyra med mer. Over de siste 8 årene har de lagt ned 1,5 årsverk i arbeidsdugnad i Valdres – per år.

For noe av dette arbeidet får gruppa inn dugnadspenger, som de nå har gitt 20.000 av til Fagernes IL. 10.000 kroner går til svømmegruppa, som har over 100 aktive medlemmer og jobber med ekstremt viktig livsreddende arbeid på grasrota, men også har gode kretsresultater og jobber med utvikling av utøvere på toppen.

– Klubben ønsker å investere pengene i uniformer til medlemmene, kunne lederne Hilde og Lars-Richard fortelle under en utdeling på Blåbærmyra torsdag 19. januar.

Den andre heldige særgruppa som får tildelt midler fra Seniorgjengen er Fagernes Fotball, som har hatt stor vekst det siste året og står nå med ansvar for over 200 aktive fotballspillere. Med mange prosjekt i ilden var det en glad daglig leder i fotballgruppa, Tony Strande, som tok i mot 10.000 kroner.

Hilde fra Fagernes Svømmegruppe fikk overrakt en sjekk på 10.000 kroner fra Kjell i Seniorgjengen

– Vi har mange spennende oppgaver foran oss, og ønsker å benytte pengene til aktivitet og anlegg, sa Strande.

Fagernes IL ønsker å takke seniorene for sitt generøse bidrag, og ønsker samtidig å takke for dugnadsarbeid som gjøres for idrettslagets medlemmer.