I midten av desember fikk Fagernes Idrettslag den gledelige beskjeden fra Sparebankstiftelsen DNB at vi var tildelt totalt kroner 400.000 kroner i stiftelsesmidler.

Fagernes IL Fotball sammen med hovedlaget hadde søkt om 200.000 til å pusse opp kjøkkenet på klubbhuset på Blåbærmyra, mens Fagernes IL Svømming hadde søkt om 200.000 til å handle inn svømmeutstyr til bruk i den nyoppussete svømmehallen på NA Ungdomsskole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Det å få tildelinger av denne størrelsesorden gjør at vi kan realisere en del prosjekter som vi har på plakaten, og det er utrolig gledelig at Sparebankstiftelsen DNB vil hjelpe oss med å legge til rette for å bedre svømmedyktighet i Nord-Aurdal Kommune og bidra til bedre organisering rundt fotball- og møteaktivitet på Blåbærmyra. Vi er utrolig takknemlige, sier Tony André Strande, som er daglig leder i Fagernes Fotball.

Det var Geir Helge Skattebo, styreleder i FIL Fotball, Hilmar Hippe, Styreleder i FIL og Lars Richard Mathisen i svømmegruppa som mottok sjekkene på vegne av idrettslaget, i en høytidelig seremoni på Fagernes Hotell onsdag 13. desember.

Vi takker for støtten fra Sparebankstiftelsen DNB og ønsker alle medlemmer og andre en riktig god jul og godt nytt år!