Gjensidige Valdres overtar som hovedsponsor for Valdres´ eldste fotballcup

Etter 33 år avslutter DNB samarbeidet med den eldste fotballcupen i Valdres. Gjensidige Valdres blir ny hovedsponsor.

DNB har i 33 år vært hovedsponsor for fotballcupen arrangert av Fagernes IL Fotball og det setter vi stor pris på. De har vært en god samarbeidspartner, sier Knut Vidme Skattebo, som er leder for cupen.

Christian Blix-Nilsen(t.v) og Knut VIdme Skattebo er fornøyd med at Gjensidige og Fagernes IL fremover skal tilby Gjensidige Valdres-Cup

Et godt valg

Da det ble klart at DNB ikke ville være med videre, begynte arbeidet med å finne ny samarbeidsparter.

– Vi er veldig glade for at Gjensidige Valdres vil være med å drive cupen videre. Gjensidige Valdres er en viktig samarbeidspartner for Fagernes IL Fotball på flere områder, og blir nå hovedsponsor. Cupen aktiviserer nesten 1000 barn og unge hvert år, forsetter Vidme Skattebo.

Med skifte av hovedsponsor endres navnet til Gjensidige Valdres Cup.

Støtter lokal idrett

– For oss var det viktig å knytte til oss en lokal aktør som engasjerer seg for idretten i Valdres, både i topp og bredde. Gjensidige Valdres bidrar blant annet som draktsponsorer og har bidratt sterkt til både Valdres Storhall og oppussing av kunstgressbanen på Blåbærmyra, som nå har fått navnet Gjensidigebanen.

Vi ser nå frem til et langt og godt samarbeid med Gjensidige Valdres i årene som kommer sier Vidme Skattebo

Viktig for rekrutteringen

– Denne cupen er viktig for rekrutteringen i Valdres og vi er både glade og stolte over å kunne bidra til å bringe dette flotte arrangementet videre, sier Christian Blix-Nilsen, daglig leder i Gjensidige Valdres.